30

години натрупан опит

1500+

доволни клиенти

250+

оборудвани от нас хотели

4

години онлайн продажби

Рейтрон – директен вносител на хотелски брави и оборудване, системи за сигурност и оповестяване ​

Фирма РЕЙТРОН е основана през 1993 година. Години наред ние предлагаме висококачествени продукти за изграждане на сложни и комплексни системи за сигурност, гаранционен и след гаранционен сервиз.

РЕЙТРОН е директен вносител. Предлаганите от нас продукти са сертифицирани и в съответствие с действащата в страната нормативна база, българските стандарти, както и със световните и европейски норми за съответното оборудване.

РЕЙТРОН е представител на водещи фирми в съответният сектор. Винаги се стремим да отговорим на очакванията на всички клиенти като следим световните тенденции и обновяваме продуктовата гама непрекъснато, като добавяме нови и иновативни продукти.

През 2023 година регистрирахме две собствени търговски марки HOTELLO и SMARTISIMO.

HOTELLO е бранд изцяло ориентиран към хотелиерската индустрия, която е един от приоритетите ни последните няколко години. Следим всички новости в бранша и се стремим максимално бързо да предложим всички иновативни решения и на нашите клиенти. Ние можем да предложим както добре познатите офлайн хотелски електронни брави, така и модерни хотелски брави с мобилни ключове или пък безжична онлайн система за достъп до хотелските стаи. Смарт хотелите не са вече мираж, а все повече мениджъри осъзнават, че инвестицията в подобна система в последствия би имала много бърза възвращаемост и огромен ефект при опазване на околната среда. Системите които предлагаме в тази насока, могат да бъдат изградени, чрез правилно проектиране и окабеляване за ново строящи се обекти или пък да се изгради безжична система за всички вече функциониращи хотели.

SMARTISIMO е второто направление, което развиваме през 2023. За да бъдем по-близко до нашите клиенти и за тяхно удобство създадохме нов онлайн магазин за продукти, които всеки сам може да инсталира и настрои без необходимост от квалифициран монтаж.

Освен вносител и доставчик ние от РЕЙТРОН предлагаме пълна инженерингова услуга включваща проектиране, изграждане и поддръжка на пожароизвестителни системи, болнични системи за спешно оповестяване, системи за видео наблюдение и контрол на достъпа. Изграждането на една модерна и надеждна система за сигурност предполага активна комуникация между отделните системи и интегрирането им в един общ интерфейс, който да бъде удобен и лесен за експлоатация от потребителите. РЕЙТРОН има решение и на тази задача.

За нас е много важно всички клиенти да са обслужени на време и да останат доволни от предлаганите решения и услуги. През 2023 година РЕЙТРОН инвестира във внедряването на нова ERP система, с която смятаме, че ще улесним още повече клиентите в комуникацията с нас, обслужването на сервизните поръчки, както и заявките за онлайн поддръжка. Възможността да получаване обратна информация от клиентите е много важно за нас.

Натрупаният опит, квалификацията на служителите и положителните оценки за нашата работа от многото доволни клиенти ни дават самочувствие и ни карат да бъдем още по-добри в това което правим.

ЗАЩО НИЕ?

Разумни цени

Ефективни   решения

Изделия от реномирани производители

Търговска осведоменост

Реализирани стотици проекти

Опит - над 30 години

Нови технологии и продукти

Raytron

person holding pencil near laptop computer
hotello
Smartisimo