СИСТЕМИ ЗА КОНТРОЛ НА ДОСТЪПА

KaDe Система за контрол на достъпа

KDH-KS2012-IP 

KDH-KS2012-IP  

 СТАНДАРТЕН КОНТРОЛЕР 

Стандартният контролер от серията KDH-KS2012-IP е предназначен за използване в система за контрол на достъп, управлявана от софтуер KaDe Premium Plus II.  Четците могат да използват всяка технология за идентификация, при условие че приемат Wiegand 26-40 битов интерфейс.   Моделът KDH-KS2012-IP може да контролира:

1 врата – двупосочнo

2 врати - еднопосочнo

KDH-KS2024-IP

KDH-KS2024-IP

СТАНДАРТЕН КОНТРОЛЕР

Стандартният контролер от серията KDH-KS2024-IP е предназначен за използване в система за контрол на достъп, управлявана от софтуер KaDe Premium Plus II. Четците могат да използват всяка технология за идентификация, при условие че приемат Wiegand 26-40 битов интерфейс.
Моделът KDH-KS2024-IP може да контролира:
2 врати - двупосочнo

4 врати - еднопосочнo

KDH-KS2012-RS

KDH-KS2012-RS

СТАНДАРТЕН КОНТРОЛЕР

Стандартният контролер от серията KDH-KS2012-RS е проектиран да се използва в система за контрол на достъпа, управлявана от софтуер KaDe Premium Plus II. Четците могат да използват всяка технология за идентификация, при условие че приемат 26-40 битов интерфейс Wiegand.
Моделът KDH-KS2012-RS може да контролира: 
1 врата - двупосочно
 
2 врати - еднопосочно

KDH-MOD2000INOUT

KDH-MOD2000INOUT

РАЗШИРИТЕЛЕН МОДУЛ  

Разширителен модул с 4 входа за допълнителни четци и 8 изхода( 4  релейни + 4 транзисторни) 
Този модул е съвместим със стандартни контролери от серия KS2000 и серия KS3000 с фърмуер 10.1.

KDH-MOD2000-ELV

KDH-MOD2000-ELV

РАЗШИРИТЕЛЕН МОДУЛ  

Модулът за разширение KDH-MOD2000-ELV увеличава броя на етажите, поддържани от контролера KDH-KS2000-IP-ELV.
Този модул е съвместим с програмата за надзор NMS AC само версия 3.00.XX или KaDe Premium Plus II.

KDH-KS2000-IP-ELV

KDH-KS2000-IP-ELV

КОНТРОЛЕР ЗА АСАНСЬОРИ

Контролерът за асансьор KDH-KS2000-IP-ELV е проектиран да работи в системи за контрол на достъп под програмите за наблюдение NMS AC (версия 3.00.XX) или KaDe  Premium Plus II. Четците могат да ползват всяка технология за идентификация, при условие че имат интерфейс Wiegand. Контролерът може да работи до 5 етажа, до 9 етажа с един разширителен модул KDH-MOD2000-ELV и до 69 етажа с 4 разширителни модула KDH-MOD2016-ELV . Контролерът има вграден IP порт за комуникация с управляващата програма и RS485 порт за комуникация само с разширителните модули.  

KDH-MOD2016-ELV

KDH-MOD2016-ELV

РАЗШИРИТЕЛЕН МОДУЛ 


Модулът за разширение KDH-MOD2016-ELV увеличава броя на етажите, поддържани от контролера KDH-KS2000-IP-ELV. Използването на 4 модула от този тип позволява управление на до 69 етажа от един асансьорен контролер.
Този модул е съвместим с програмата за контрол на достъп NMS AC само версия 3.00.XX и KaDe Premium Plus II.

KDH-KZ2000-IP-M

KDH-KZ2000-IP-M

ИНТЕГРИРАН КОНТРОЛЕР ЗА ДОСТЪП

KDH-KZ2000-IP-U_M е проектиран за система за контрол на достъп и за монтиране на стена. 32 битов процесор осигурява бързата и надеждна обработка на данни. Това е контролер за една врата. Към него може да се свърже допълнителен четец, за да се контролира врата двустранно.  Има възможност за задаване на един от четири режима на идентификация: Само карта ; само ПИН; Карта или ПИН; Карта + ПИН
KDH-KZ2000-IP-U_M може да работи самостоятелно (програмиране от клавиатура) или в мрежов режим. В мрежов режим може да работи онлайн или офлайн. Съвместим с KaDe Premium Plus. Работи с MIFARE 13.6 MHz карти

KDH-KZ2000-IP-U


KDH-KZ2000-IP-U

ИНТЕГРИРАН КОНТРОЛЕР ЗА ДОСТЪП 

  е проектиран за система за контрол на достъп и за монтиране на стена. 32 битов процесор осигурява бързата и надеждна обработка на данни. Това е контролер за една врата. Към него може да се свърже допълнителен четец, за да се контролира врата двустранно.  Има възможност за задаване на един от четири режима на идентификация: Само карта ; само ПИН; Карта или ПИН; Карта + ПИН
KDH-KZ2000-IP-U_M може да работи самостоятелно (програмиране от клавиатура) или в мрежов режим. В мрежов режим може да работи онлайн или офлайн. Съвместим с KaDe Premium Plus. Работи с  UNIQUE 125kHZ карти

KDH-KZ330U/H/M-BLACK

KDH-KZ330U/H/M-BLACK

ИНТЕГРИРАН КОНТРОЛЕР ЗА ДОСТЪП 

KDH-KZ330U/H/M е многофункционален самостоятелен контролер за една врата. Контролерът поддържа до 600 потребители (598 обикновени потребители + 2 паник потребители). Достъпът се осъществява : с карта, ПИН, карта + ПИН или достъп с множество карти/ПИН. Има допълнителни функции, включително „Interlocking”. Поддържа Wiegand 26~37 бита интерфейс. Съвместим с карти UNIQUE, HID®, PROX, MIFARE® (125kHZ+13.6MhZ)

 

KDH-KZ730U/H

KDH-KZ730U/H

ИНТЕГРИРАН КОНТРОЛЕР ЗА ДОСТЪП 

KDH-KZ730U/H е предназначен за физически контрол на достъпа на една врата. Има релеен изход за заключване, който поддържа дори електромагнитни брави с висока консумация на ток. Wiegand интерфейсът позволява свързване на външен четец за осъществяване на двустранен контрол на достъпа.
Вандалоустойчив метален корпус, изработен от цинкова сплав, и IP66 рейтинг, позволява контролерът да се използва и за външен монтаж.  KDH-KZ730U/H позволява различни начини за авторизация на потребителите:  карта,  ПИН,  карта или ПИН, к арта и ПИН, няколко карта/ПИН достъп.   Устройството може да работи и в режим на четец с Wiegand интерфейс. Поддържа Unique и HID Prox карти, работещи на 125 kHz честота.

KDH-KZ630U/H

KDH-KZ630U/H

ИНТЕГРИРАН КОНТРОЛЕР ЗА ДОСТЪП 

KDH-KZ630U/H е предназначен за физически контрол на достъпа на една врата. Има релеен изход за заключване, който поддържа дори електромагнитни брави с висока консумация на ток. Wiegand интерфейсът позволява свързване на външен четец за осъществяване на двустранен контрол на достъпа. 
Вандалоустойчив метален корпус, изработен от цинкова сплав, и IP66 рейтинг, позволява контролерът да се използва и за външен монтаж. KDH-KZ630U/H позволява различни начини за авторизация на потребителите:  карта, ПИН, карта или ПИН, карта и ПИН, няколко карта/ПИН достъп. Устройството може да работи и в режим на четец с Wiegand интерфейс. Поддържа Unique и HID Prox карти, работещи на 125 kHz честотa.
Поддържа Unique и HID Prox карти, работещи на 125 kHz честот

а. безконтактни карти дори при най-лошите условия.
KDH-KAB200U-BLACK

KDH-KAB200U-BLACK

ИНТЕГРИРАН КОНТРОЛЕР ЗА ДОСТЪП 

Безжичен контрол за достъп на една врата, който се състои от безжична клавиатура, мини контролер и безжичен бутон за изход. TEA + Rolling Code на алгоритъма за криптиране и разделеният дизайн гарантира високо ниво на сигурност. Клавиатурата може да съхранява до 500 ПИН / потребители на карта. Поради изключително ниската консумация на енергия, клавиатурата и бутонът за изход могат да работят до една година (на базата на 30 пъти на ден), само с 3 AAA батерии и 1 Li-батерия. Индикация пад на батериите. Съвместим с UNIQUE карти 125kHZ


СОФТУЕР ЗА КОНТРОЛ НА ДОСТЪПА KADE PREMIUM II 

Софтуерът е предназначен за работа със стандартни контролери KDH-KS2012/24-IP/RS, асансьорни контролери KDH-KS2000-IP-ELV и интегрирани контролери KDH-KZ2000-IP-U или KDH-KZ2000-IP-M в онлайн режим. 
Софтуерът KaDe Premium Plus II е много лесен за инсталиране и има много удобен графичен интерфейс. Прозорците "Динамична помощ", показвани на работния плот на оператора, заслужават внимание като удобно ръководство за потребителя. След щракване върху което и да е поле на работния плот на оператора се извежда описание на тази позиция и начин на конфигуриране на системния елемент.
Софтуерът е предназначен за малки и средни компании.
Потребителският интерфейс позволява:
​- конфигуриране на физическите елементи на системата;
​- дефиниране на логически елементи;
​- "on-line" наблюдение на системата чрез карти на графични обекти и ​предупреждения;
​- показване на снимка на потребителя след използване на картата;
​- генериране на филтрирани отчети за събития и запазване във формат ​*.xls
Софтуерът KaDe Premium Plus II предлага множество функционалности, които позволяват да се изпълнят необичайните изисквания на системния администратор, като например:
​- достъп с няколко карти;
​- режим на достъп "първи влязъл";
​- достъп след потвърждение от страна на оператора;
​-  контрол на достъпа до асансьори до 69 етажа;
​- карти с икони на системни елементи.
RS-485 линиите на контролерите могат да се свържат със софтуерът на компютъра чрез конвертор RS-232 или конвертор TCP. Софтуерът може да поддържа до 20 линии с 32 контролера на всяка шина. Контролерите с IP порт могат да комуникират чрез Ethernet мрежа. Системата може да поддържа до 1024 контролера, т.е. до 4096 едностранно контролирани врати с контролери за 4 врати.

KDH-MODBOX

KDH-MODBOX

МЕТАЛНА КУТИЯ

Метална кутия за контролери и разширителни модули.


NMS AC Система за контрол на достъпа

KDH-KS3012-IP


KDH-KS3012-IP

КОНТРОЛЕР

KDH-KS3012-IP е проектиран да работи с новата система за контрол на достъп NMS AC. Комуникацията със сървъра на системата се осъществява по TCP/IP протокол през Ethernet порта на контролера.
Възможно е да се свържат до два четеца към контролера с помощта на Wiegand портовете. Поддържат се четци с изход от 26 до 40 бита. Това гарантира, че контролерът KDH-KS3012-IP може да управлява една двустранна или две едностранни врати с контролиран достъп.
Поддръжката на четци с четирибитов изходен формат на клавиатурата позволява използването на различни начини за идентификация на потребителя – само карта, само ПИН, карта или ПИН и двустепенна идентификация карта и ПИН.
KDH-KS3012-IP има NO/NC програмируеми входове и релейни изходи за управление на работата на устройства със значителна стойност на тока (напр. електромагнитни брави, сигнализатори). Броят на входовете и изходите на контролера може да бъде увеличен чрез използване на допълнителния разширителен модул KDH-MOD2000INOUT за контролери с фърмуер 10.1 или KDH-MOD3000INOUT за контролери с фърмуер по-висок от 10.1.
Паметта от 20 000 карти, 50 000 събития и 20000 аларми позволява на системата да работи необезпокоявано дори при загуба на комуникация със сървъра, както и архивиране на събития и аларми на сървъра след повторно свързване.KDH-KS3024-IP 

КОНТРОЛЕР

 KDH-KS3024-IP е проектиран да работи с новата система за контрол на достъп NMS AC. Комуникацията със сървъра на системата се осъществява по TCP/IP протокол през Ethernet порта на контролера.
Възможно е да се свържат до два четеца към контролера с помощта на Wiegand портовете. Поддържат се четци с изход от 26 до 40 бита. Това гарантира, че контролерът KDH-KS3012-IP може да управлява една двустранна или две едностранни врати с контролиран достъп.
Поддръжката на четци с четирибитов изходен формат на клавиатурата позволява използването на различни начини за идентификация на потребителя – само карта, само ПИН, карта или ПИН и двустепенна идентификация карта и ПИН.
KDH-KS3024-IP има NO/NC програмируеми входове и релейни изходи за управление на работата на устройства със значителна стойност на тока (напр. електромагнитни брави, сигнализатори). Броят на входовете и изходите на контролера може да бъде увеличен чрез използване на допълнителния разширителен модул KDH-MOD2000INOUT за контролери с фърмуер 10.1 или KDH-MOD3000INOUT за контролери с фърмуер по-висок от 10.1.
Паметта от 20 000 карти, 50 000 събития и 20000 аларми позволява на системата да работи необезпокоявано дори при загуба на комуникация със сървъра, както и архивиране на събития и аларми на сървъра след повторно свързване.

KDH-MOD3016-ELV


KDH-MOD3016 ELV 

РАЗШИРИТЕЛЕН МОДУЛ

Модулът за разширение KDH-MOD3016-ELV увеличава броя на етажите, поддържани от контролера KDH-KS3000-IP-ELV. Използването на 4 модула от този тип позволява управление на до 69 етажа от един асансьорен контролер.  


KDH-KS3000-IP ELV 

КОНТРОЛЕР ЗА АСАНСЬОРИ

Асансьорният контролер KDH-KS3000-IP-ELV е предназначен за работа в системи за контрол на достъп под NMS AC (версия 4.00.02). Съвместими са всички четци поддържащи  Wiegand интерфейс. Контролерът може да управлява до 5 етажа, до 9 етажа с един разширителен модул KDH-MOD3004-ELV и до 69 етажа с 4 разширителни модула KDH-MOD3016-ELV. Контролерът има вграден IP порт за комуникация с управляващата програма и RS485 порт за комуникация само с разширителните модули.  

KDH-MOD3000INOUT

KDH-MOD3000INOUT

РАЗШИРИТЕЛЕН МОДУЛ

Разширителен модул с 4 входа за допълнителни четци и 8 изхода( 4  релейни + 4 транзисторни) 
Този модул е съвместим с  контролери от серия KS3000 с фърмуер по-висок от 10.1.
KDH-MOD2000INOUT

KDH-MOD2000INOUT

РАЗШИРИТЕЛЕН МОДУЛ

Разширителен модул с 4 входа за допълнителни четци и 8 изхода( 4  релейни + 4 транзисторни) 
Този модул е съвместим със стандартни контролери от серия KS2000 и серия KS3000 с фърмуер 10.1.   
KDH-MOD3004-ELV

KDH-MOD3004-ELV

РАЗШИРИТЕЛЕН МОДУЛ ЗА АСАНСЬОРИ

Модулът за разширение KDH-MOD3004-ELV увеличава броя на етажите, поддържани от контролера KDH-KS3000-IP-ELV.
Този модул е съвместим с NMS AC 4.02.XX версия или по-нова.

KDH-KZ3000FP-IP-M

KDH-KZ3000FP-IP-M

ИНТЕГРИРАН КОНТРОЛЕР 


Контролерът KDH-KZ3000FP-IP-M е проектиран за система за контрол на достъп и за монтиране на стена без допълнителен корпус. 32 битов процесор осигурява бърза и надеждна обработка на данни. Това е контролер за една врата. С допълнителен четец (също с клавиатура) има възможност за задаване на един от единадесет режима на идентификация: само карта, само ПИН, карта или ПИН, карта+ ПИН, само пръстов отпечатък, пръстов отпечатък или карта, пръстов отпечатък+ карта, пръстов отпечатък+ карта+ ПИН, пръстов отпечатък или ПИН , пръстов отпечатък+ PIN, пръстов отпечатък или карта или PIN. Работи с Mifare карти 13,6 Mhz

KDH-KZ3000FP-IP-M може да работи в мрежов режим, онлайн или офлайн и е съвместим с NMS AC софтуер за контрол на достъпа. 

KDH-KZ3000FP-IP-U

KDH-KZ3000FP-IP-U

ИНТЕГРИРАН КОНТРОЛЕР 


Контролерът KDH-KZ3000FP-IP-U е проектиран за система за контрол на достъп и за монтиране на стена без допълнителен корпус. 32 битов процесор осигурява бърза и надеждна обработка на данни. Това е контролер за една врата. С допълнителен четец (също с клавиатура) има възможност за задаване на един от единадесет режима на идентификация: само карта, само ПИН, карта или ПИН, карта+ ПИН, само пръстов отпечатък, пръстов отпечатък или карта, пръстов отпечатък+ карта, пръстов отпечатък+ карта+ ПИН, пръстов отпечатък или ПИН , пръстов отпечатък+ PIN, пръстов отпечатък или карта или PIN. Работи с Unique карти 125 Khz

KDH-KZ3000FP-IP-U може да работи в мрежов режим, онлайн или офлайн и е съвместим с NMS AC софтуер за контрол на достъпа. 

KDH-KZ3000-IP-M

ИНТЕГРИРАН КОНТРОЛЕР 


Контролерът KDH-KZ3000-IP-M е проектиран за система за контрол на достъп и за монтиране на стена без допълнителна кутия. 32 битов процесор осигурява бърза и надеждна обработка на данни. Това е контролер за една врата. С допълнителен четец (също с клавиатура) може да се използва за двупосочно управление. Има възможност за задаване на един от четири режима на идентификация: Само карта (режим по подразбиране); само ПИН; Карта или ПИН; Карта + ПИН
Работи с Mifare карти 13,6 Mhz
KDH-KZ3000-IP-M може да работи самостоятелно (програмиране от клавиатура) или в мрежов режим. В мрежов режим той може да работи онлайн или офлайн и е съвместим с NMS AC софтуер за контрол на достъпа. 

KDH-KZ3000-IP-U

KDH-KZ3000-IP-U

ИНТЕГРИРАН КОНТРОЛЕР 


Контролерът KDH-KZ3000-IP-U е проектиран за система за контрол на достъп и за монтиране на стена без допълнителна кутия. 32 битов процесор осигурява бърза и надеждна обработка на данни. Това е контролер за една врата. С допълнителен четец (също с клавиатура) може да се използва за двупосочно управление. Има възможност за задаване на един от четири режима на идентификация: Само карта (режим по подразбиране); само ПИН; Карта или ПИН; Карта + ПИН
Работи с Unique карти 125 Khz
KDH-KZ3000-IP-U може да работи самостоятелно (програмиране от клавиатура) или в мрежов режим. В мрежов режим той може да работи онлайн или офлайн и е съвместим с NMS AC софтуер за контрол на достъпа. 

KDH-TA500CFP-IP-U/M/D

KDH-TA500CFP-IP-U/M/D

ТЕРМИНАЛ ЗА ОТЧИТАНЕ НА РАБОТНОТО ВРЕМЕ 


Терминал за отчитане на работното време и контрол на достъпа, съвместим с NMS AC софтуера за контрол на достъпа. Потребителят може да се идентифицира с Unique, Mifare Classic, Mifare Desfire карти или пръстов отпечатък.
Терминалът има цветен дисплей с 8 функционални бутона. Има памет за 10000 карти, 8000 пръстови отпечатъка и 200000 събития. Поддържа TCP/IP комуникация и им USN порт. Atipassback функция.
ВНИМАНИЕ! За въвеждане на пръстови отпечатъци в системата е необходим USB програматор модел KDH-CADM500-FP.

KDH-TA500C-IP-U/M/D

KDH-TA500C-IP-U/M/D

ТЕРМИНАЛ ЗА ОТЧИТАНЕ НА РАБОТНОТО ВРЕМЕ Терминал за отчитане на работното време и контрол на достъпа, съвместим с NMS AC софтуера за контрол на достъпа. Потребителят може да се идентифицира с Unique, Mifare Classic, Mifare Desfire карти. Терминалът има цветен дисплей с 8 функционални бутона. Има памет за 50000 потребителя, 150000 събития. Поддържа TCP/IP комуникация и има USN порт. Atipassback функция.

NMS ADVANCED CONTROL

СОФТУЕР ЗА КОНТРОЛ НА ДОСТЪПА

NMS ADVANCED CONTROL е нов софтуер, предназначен за системи за физически контрол на достъпа. Работи със стандартни контролери KDH-KS3012-IP, KDH-KS3024-IP, KDH-KZ3000FP-IP и KDH-KZ3000-IP. Благодарение на архитектурата клиент-сървър е възможно да се управлява от множество работни станции (2 станции са с безплатен лиценз).
Системата е лесна за инсталиране и има интуитивен потребителски графичен интерфейс. 
Чрез NMS AC операторът има възможност за:
​- дефиниране на системни параметри (създаване на разрешения за оператори, лицензи, копия);
​- конфигуриране на физическите параметри на системните ​компоненти (контролери, врати, четци);
​- дефиниране на логически елементи (графици, нива на достъп, раздели);
​- дефиниране на сценарии, които реагират автоматично на събития в системата;
​- онлайн следене състоянието на системата, като се използват иконите на системни елементи, разположени на карти на обекта (с йерархична структура), и чрез съобщения, показани в стека ​на събитията;
​- преглед на потребителски снимки след използване на картата;
​- показване на изображения от камери, разположени в контролирани зони на вратите - автоматично след събитие или когато се щракне върху ​иконата;
​- контрол на достъпа до етажите чрез четец, разположен в кабината на асансьора
​- контрол на достъпа до шкафчета в съблекалните - до 69 с един комплект контролер, модули и четец
​- генериране на филтрирани отчети за събития (автоматично или при поискване) и запис в csv или html формат (с опция за печат в pdf);
NMS AC също така предлага редица функции като например: достъп след използване на 2, 3 или 4 карти, отваряне на контролирана врата с помощта на така наречената „карта за първо отваряне“ със специални разрешения, достъп след потвърждение от оператора, блокировка и защита срещу обратно преминаване в контролера. и др.
IP контролерите комуникират със сървъра чрез Ethernet. В текущата версия на софтуера системата може да управлява до 128 контролера (8 с безплатен лиценз. При необходимост от повече контролери се закупуват лицензи за разширение).

Предлагат се готови компютърни конфигурации подходящи за сървъри и работни станции с инсталиран лицензиран Windows 10 и конфигуриран NMS AC софтуер.

За повече информация се свържете с търговският ни отдел

Четци, програматори и карти

KDH-C130M-BLACK

KDH-C130M-BLACK

ЧЕТЕЦ ЗА БЕЗКОНТАКТНИ MIFARE 13.6 MHz КАРТИ

Четците от серия KaDe 130 се интегрират отлично във всеки интериор – традиционен и по-модерен.
Издръжливият корпус от ABS пластмаса и IP66 защитата позволяват четците от серията KaDe 130 да се монтират както  на закрито, така и на открито.   
Четците поддържат най-разпространения изходен интерфейс Wiegand, което на практика позволява използването им в почти всяка система за контрол на достъпа. 
Вградените аудио визуални сигнализатори – зумер и зелено-червен светодиод, могат да бъдат свързани към изходите на съответния контролер за достъп. Това позволява генериране на звукови и визуални сигнали според вида на събитието, конфигуриран в системата за контрол на достъп.

KDH-C130U-BLACK

KDH-C130U-BLACK

ЧЕТЕЦ ЗА БЕЗКОНТАКТНИ UNIQUE 125KHz КАРТИ

Четците от серия KaDe 130 се интегрират отлично във всеки интериор – традиционен и по-модерен.
Издръжливият корпус от ABS пластмаса и IP66 защитата позволяват четците от серията KaDe 130 да се монтират както  на закрито, така и на открито.   
Четците поддържат най-разпространения изходен интерфейс Wiegand, което на практика позволява използването им в почти всяка система за контрол на достъпа. 
Вградените аудио визуални сигнализатори – зумер и зелено-червен светодиод, могат да бъдат свързани към изходите на съответния контролер за достъп. Това позволява генериране на звукови и визуални сигнали според вида на събитието, конфигуриран в системата за контрол на достъп.

KDH-CK130M-BLACK

KDH-CK130M-BLACK

ЧЕТЕЦ ЗА БЕЗКОНТАКТНИ MIFARE 13.6 MHz КАРТИ С КЛАВИАТУРА

Четците от серия KaDe 130 се интегрират отлично във всеки интериор – традиционен и по-модерен.
Издръжливият корпус от ABS пластмаса и IP66 защитата позволяват четците от серията KaDe 130 да се монтират както  на закрито, така и на открито.   
Четците поддържат най-разпространения изходен интерфейс Wiegand, което на практика позволява използването им в почти всяка система за контрол на достъпа. 
Вградената клавиатура позволява други методи за оторизация освен четене на RFID карта. Достъпът може да се осъществи с ПИН или комбинация от карта и ПИН.

KDH-CK130U-BLACK

KDH-CK130U-BLACK

ЧЕТЕЦ ЗА БЕЗКОНТАКТНИ UNIQUE 125KHz КАРТИ С КЛАВИАТУРА

Четците от серия KaDe 130 се интегрират отлично във всеки интериор – традиционен и по-модерен.
Издръжливият корпус от ABS пластмаса и IP66 защитата позволяват четците от серията KaDe 130 да се монтират както  на закрито, така и на открито.   
Четците поддържат най-разпространения изходен интерфейс Wiegand, което на практика позволява използването им в почти всяка система за контрол на достъпа. 
Вградената клавиатура позволява други методи за оторизация освен четене на RFID карта. Достъпът може да се осъществи с ПИН или комбинация от карта и ПИН.

KDH-C130M-7UID

KDH-C130M-7UID

ЧЕТЕЦ ЗА БЕЗКОНТАКТНИ MIFARE PLUS 13.6MHz КАРТИ


Четецът позволява четене на пълния идентификационен номер (7UID) от карти Mifare Plus® и Mifare DESFire®.  Издръжливият корпус от ABS пластмаса и IP66 защитата позволяват четците от серията KaDe 130 да се монтират както  на закрито, така и на открито.   Четците поддържат най-разпространения изходен интерфейс Wiegand с възможност за четене на 56-битов номер на карта (7UID).Вградените аудио визуални сигнализатори – зумер и зелено-червен светодиод, могат да бъдат свързани към изходите на съответния контролер за достъп. Това позволява генериране на звукови и визуални сигнали според вида на събитието, конфигуриран в системата за контрол на достъп.   

KDH-C330U/H/M-BLACK

KDH-C330U/H/M-BLACK

УНИВЕРСАЛЕН ЧЕТЕЦ ЗА БЕЗКОНТАКТНИ


Четците от серия KaDe 330 се отличават с изчистен и елегантен дизайн, който се вписва във всеки интериор.
Издръжливият корпус от ABS пластмаса и IP66 защитата позволяват четците от серията KaDe 330 да се монтират както  на закрито, така и на открито.   
Четците поддържат най-разпространения изходен интерфейс Wiegand, което на практика позволява използването им в почти всяка система за контрол на достъпа. 
Вградените аудио визуални сигнализатори – зумер и зелено-червен светодиод, могат да бъдат свързани към изходите на съответния контролер за достъп. Това позволява генериране на звукови и визуални сигнали според вида на събитието, конфигуриран в системата за контрол на достъп.
Четците от серия 330 са много форматни четци. Те работят на 123 kHz и 13,56 MHz честота, което позволява четене на номера на карти във формати Unique (26 или 34 бита изход), HID® Prox (26 или 37 бита изход автоматично) и MIFARE® (26 или 34 бита изход) . Това прави системата по-гъвкава и позволява стандартно използване на повече от една карта в едно и също съоръжение с физически контрол на достъпа.


KDH-CK130M-7UID

KDH-CK130M-7UID

ЧЕТЕЦ ЗА БЕЗКОНТАКТНИ MIFARE PLUS 13.6MHz КАРТИ С КЛАВИАТУРА

Четецът позволява четене на пълния идентификационен номер (7UID) от карти Mifare Plus® и Mifare DESFire®.  Издръжливият корпус от ABS пластмаса и IP66 защитата позволяват четците от серията KaDe 130 да се монтират както  на закрито, така и на открито.   Четците поддържат най-разпространения изходен интерфейс Wiegand с възможност за четене на 56-битов номер на карта (7UID).Вградените аудио визуални сигнализатори – зумер и зелено-червен светодиод, могат да бъдат свързани към изходите на съответния контролер за достъп. Това позволява генериране на звукови и визуални сигнали според вида на събитието, конфигуриран в системата за контрол на достъп.  Вградената клавиатура позволява други методи за оторизация освен четене на RFID карта. Достъпът може да се осъществи с ПИН или комбинация от карта и ПИН.

 


KDH-CK330U/H/M -IVORY

УНИВЕРСАЛЕН ЧЕТЕЦ ЗА БЕЗКОНТАКТНИ С КЛАВИАТУРА

Четците от серия KaDe 330 се отличават с изчистен и елегантен дизайн, който се вписва във всеки интериор.
Издръжливият корпус от ABS пластмаса и IP66 защитата позволяват четците от серията KaDe 330 да се монтират както  на закрито, така и на открито.   
Четците поддържат най-разпространения изходен интерфейс Wiegand, което на практика позволява използването им в почти всяка система за контрол на достъпа. 
Вградените аудио визуални сигнализатори – зумер и зелено-червен светодиод, могат да бъдат свързани към изходите на съответния контролер за достъп. Това позволява генериране на звукови и визуални сигнали според вида на събитието, конфигуриран в системата за контрол на достъп.
Четците от серия 330 са много форматни четци. Те работят на 123 kHz и 13,56 MHz честота, което позволява четене на номера на карти във формати Unique (26 или 34 бита изход), HID® Prox (26 или 37 бита изход автоматично) и MIFARE® (26 или 34 бита изход) . Това прави системата по-гъвкава и позволява стандартно използване на повече от една карта в едно и също съоръжение с физически контрол на достъпа. Вградената клавиатура позволява други методи за оторизация освен четене на RFID карта. Достъпът може да се осъществи с ПИН или комбинация от карта и ПИН.

KDH-C150MQR

KDH-C150MQR

ЧЕТЕЦ НА MIFARE КАРТИ И QR КОД

Мултифункционален четец, който позволява четене на потребителски идентификационен номер (UID) от карти Mifare Classic и QR код от дисплея на смартфона или отпечатан на лист хартия. Поддържа  Wiegand интерфейс( 26, 34 bit)

KDH-CADM500-FP

KDH-CADM500-FP

ПРОГРАМАТОР ЗА ДОБАВЯНЕ НА ПРЪСТОВИ ОТПЕЧАТЪЦИ

Биометричен четец за добавяне  на пръстови отпечатъци, предназначен за терминал - KDH-TA500CFP-IP. Съвмести с NMS AC софтуер за контрол на достъп.

KDH-KZ6000FR-IP

KDH-KZ6000FR-IP

ТЕРМИНАЛ ЗА ДИСТАНЦИОННО ИЗМЕРВАНЕ НА ТЕЛЕСНАТА ТЕМПЕРАТУРА С ФУНКЦИЯ ЗА РАЗПОЗНАВАНЕ НА ЛИЦА И МАСКА 


Откриване на хора с повишена температура;
Безконтактно измерване на телесната температура с помощта на инфрачервени лъчи;
Анализ на съдържанието, базиран на Deep Learning;
Конфигуриране на режима на отключване на вратата;
Човешки звучащ глас;
Уеб сървър;
Откриване на хора без маски;
Точност на измерване до +/- 0,3°;
Алармени изходи;
Съхранение на данни на SD карта;
8-инчов LCD сензорен екран;
Двупосочно аудио
KDH-CADM-U24-II

KDH-CADM-U24-II

ПРОГРАМАТОР ЗА UNIQUE КАРТИ

Програматорът е предназначен да улесни извличането на номера на карти в базата данни KaDe или други подобни програми.
Този модел е предназначен за четене само на UNIQUE карти (125 kHz). Четецът е оборудван с USB интерфейс, който ви позволява да го свържете към стандартен USB порт на компютър с инсталиран софтуер за контрол на достъп KaDe. Четецът може да се използва и за други приложения, защото може да работи с всеки редактор или редактируеми полета в различни приложения. След поставяне на картата върху основата на четеца, номерът на картата се прочита автоматично и се визуализира в полето, в което е бил курсорът. В системата за контрол на достъп KaDe четецът се използва като една от опциите в процеса на въвеждане на номера на карти в базата данни на системата. Това е най-удобният вариант, особено за голям брой карти..

KDH-CADM-M32-II

KDH-CADM-M32-II

ПРОГРАМАТОР ЗА MIFARE КАРТИ

Програматорът е предназначен да улесни извличането на номера на карти в базата данни KaDe или други подобни програми.
Този модел е предназначен за четене само на MIFARE карти (13.56 MHz). Четецът е оборудван с USB интерфейс, който ви позволява да го свържете към стандартен USB порт на компютър с инсталиран софтуер за контрол на достъп KaDe. Четецът може да се използва и за други приложения, защото може да работи с всеки редактор или редактируеми полета в различни приложения. След поставяне на картата върху основата на четеца, номерът на картата се прочита автоматично и се визуализира в полето, в което е бил курсорът. В системата за контрол на достъп KaDe четецът се използва като една от опциите в процеса на въвеждане на номера на карти в базата данни на системата. Това е най-удобният вариант, особено за голям брой карти.

KDA-M1002

KDA-M1002

БЕЗКОНТАКТНА КАРТА MIFARE 


Тип: ISO карта
Формат: MIFARE®
Работна честота: 13,56 MHz


KDA-U1001

KDA-U1001

  БЕЗКОНТАКТНA КАРТА UNIQE

Тип: ISO карта

Формат: UNIQUE

Работна честота:125 kHz

KDA-U1002

KDA-U1002

БЕЗКОНТАКТНA КАРТА UNIQE

Тип: ISO карта

Формат: UNIQUE

Работна честота:125 kHz

MIFARE CARD 7UID

KDA-MP1002

БЕЗКОНТАКТНА КАРТА MIFARE 

Тип: ISO карта
Формат: MIFARE Plus® х 2kB card, 7 UID Bytes
Работна честота: 13,56 MHz

KDA-M1004

KDA-M1004

БЕЗКОНТАКТНА MIFARE ГРИВНА


Тип: гривна
Формат: MIFARE®
Работна честота: 13,56 MHz

KDA-U1004

KDA-U1004

БЕЗКОНТАКТНА UNIQUE ГРИВНА


Тип: гривна

Формат: UNIQUE

Работна честота:125 kHz

KDA-M1003

БЕЗКОНТАКТЕН MIFARE КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ 


Тип: ключодържател
Формат: MIFARE®
Работна честота: 13,56 MHz

KDA-U1003

KDA-U1003

БЕЗКОНТАКТЕН UNIQUE КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ 


Тип: ключодържател
Формат: UNIQUE
Работна честота: 125 kHz

Електромагнитни брави и бутони​

KDA-STRIKE12SO

KDA-STRIKE12SO

ЕЛЕКТРОМАГНИТЕН НАСРЕЩНИК

Електромагнитен насрещник (NC) с възможност за ръчно отключване на ключалката в отворено състояние.  Консумация на ток 570mA. Може да се използва в стоманени, алуминиеви, дървени и PVC профили, както вътрешни, така и външни, с възможност за монтаж за лява и дясна врата, както и във вертикално и хоризонтално положение. Регулирането на в диапазон от 4 мм улеснява монтажа и осигурява прецизно регулиране на електрическия насрещник към ключалката на дръжката.

Възможност за монтаж заедно с насрещна планка:
KDA-BP130 - Насрещна планка, къса, поцинкована (130x25x3mm)
KDA-BP250 -Насрещна планка, дълга, поцинкована (250x25x3mm)

Обяснение на символите конфигуриращи модела:  
S- fail-secure
R- fail-safe
N-ниска консумация
T- тесен
M- с микропревключвател
P- с памет
O- с функция за отключване

KDA-STRIKE12RN

KDA-STRIKE12RN

ЕЛЕКТРОМАГНИТЕН НАСРЕЩНИК

Електромагнитен насрещник (NO) с ниска консумация на ток (260mA). Може да се използва в стоманени, алуминиеви, дървени и PVC профили, както вътрешни, така и външни, с възможност за монтаж за лява и дясна врата, както и във вертикално и хоризонтално положение. Регулирането на в диапазон от 4 мм улеснява монтажа и осигурява прецизно регулиране на електрическия насрещник към ключалката на дръжката.

Възможност за монтаж заедно с насрещна планка:
KDA-BP130 - Насрещна планка, къса, поцинкована (130x25x3mm)
KDA-BP250 -Насрещна планка, дълга, поцинкована (250x25x3mm)

Обяснение на символите конфигуриращи модела:  
S- fail-secure
R- fail-safe
N-ниска консумация
T- тесен
M- с микропревключвател
P- с памет
O- с функция за отключване

KDA-STRIKE12SP

KDA-STRIKE12SP

ЕЛЕКТРОМАГНИТЕН НАСРЕЩНИК

Електромагнитен насрещник (NC). Консумация на ток 570mA. Може да се използва в стоманени, алуминиеви, дървени и PVC профили, както вътрешни, така и външни, с възможност за монтаж за лява и дясна врата, както и във вертикално и хоризонтално положение. Регулирането на в диапазон от 4 мм улеснява монтажа и осигурява прецизно регулиране на електрическия насрещник към ключалката на дръжката.

Възможност за монтаж заедно с насрещна планка:
KDA-BP130 - Насрещна планка, къса, поцинкована (130x25x3mm)
KDA-BP250 -Насрещна планка, дълга, поцинкована (250x25x3mm)

Обяснение на символите конфигуриращи модела:  
S- fail-secure
R- fail-safe
N-ниска консумация
T- тесен
M- с микропревключвател
P- с памет
O- с функция за отключване

KDA-STRIKE12SN-II

KDA-STRIKE12SN-II

ЕЛЕКТРОМАГНИТЕН НАСРЕЩНИК

Електромагнитен насрещник (NC) с ниска консумация на ток (260mA). Може да се използва в стоманени, алуминиеви, дървени и PVC профили, както вътрешни, така и външни, с възможност за монтаж за лява и дясна врата, както и във вертикално и хоризонтално положение. Регулирането на в диапазон от 4 мм улеснява монтажа и осигурява прецизно регулиране на електрическия насрещник към ключалката на дръжката.

Възможност за монтаж заедно с насрещна планка:
KDA-BP130 - Насрещна планка, къса, поцинкована (130x25x3mm)
KDA-BP250 -Насрещна планка, дълга, поцинкована (250x25x3mm)

Обяснение на символите конфигуриращи модела:  
S- fail-secure
R- fail-safe
N-ниска консумация
T- тесен
M- с микропревключвател
P- с памет
O- с функция за отключване

KDA-LOCK180Z-II

KDA-LOCK180Z-II

ЕЛЕКТРОМАГНИТНА БРАВА

Вид заключване: без захранване нормално отворена (NO)

Консумация на ток: 280 mA за 12VAC

Захранване: 12V DC

Размери: 170 x 39 x 24

Сила на задържане за електромагнитен / максимален натиск: 160Kg

Тип монтаж: повърхностен 

Допълнителни функции : сензор за заключване на вратата (сензор на Хол)

KDA-LOCK180P

KDA-LOCK180P

ЕЛЕКТРОМАГНИТНА БРАВА

 Вид заключване: без захранване нормално отворена (NO)

Консумация на ток:6 300mA за 12VAC / 300mA за 24VDC

Захранване: 12V или 24VDC

Размери: 340 x 42 x 21

Сила на задържане за електромагнитен / максимален натиск: 180Kg

Тип монтаж:  повърхностен

Допълнителни функции : за двойни врати

KDA-LOCK180ZW

KDA-LOCK180ZW

ЕЛЕКТРОМАГНИТНА БРАВА

Вид заключване: без захранване нормално отворена (NO)

Консумация на ток: 300mA за 12VAC / 150mA за 24VDC

Захранване: 12V или 24VDC

Размери: 190 x 32 x 22

Сила на задържане за електромагнитен / максимален натиск: 180Kg

Тип монтаж: за вграждане

Допълнителни функции : сензор за заключване на вратата (сензор с ефект на Хол)

KDA-LOCK180W

KDA-LOCK180W

ЕЛЕКТРОМАГНИТНА БРАВА

Вид заключване: без захранване нормално отворена (NO)

Консумация на ток: 300mA за 12VAC / 150mA за 24VDC

Захранване: 12V или 24VDC

Размери: 190 x 32 x 22

Сила на задържане за електромагнитен / максимален натиск: 180Kg

Тип монтаж: за вграждане


KDA-LOCK350DZC

KDA-LOCK350DZC

ЕЛЕКТРОМАГНИТНА БРАВА

Вид заключване: без захранване нормално отворена (NO)

 Консумация на ток: 480mA за 12VAC / 240mA за 24VDC

  Захранване: 12V или 24VDC

Размери: 288x 55x 29

Сила на задържане за електромагнитен / максимален натиск: 310Kg

Тип монтаж: повърхностен 

Допълнителни функции : сензор за заключване на вратата (сензор на Хол), сензор за отворена врата.

KDA-LOCK280DZC-II

KDA-LOCK280DZC-II

ЕЛЕКТРОМАГНИТНА БРАВА

Вид заключване: без захранване нормално отворена (NO)

 Консумация на ток: 480mA за 12VAC / 240mA за 24VDC

  Захранване: 12V или 24VDC

Размери: 250x 47x 29

Сила на задържане за електромагнитен / максимален натиск: 280Kg

Тип монтаж: повърхностен 

Допълнителни функции : сензор за заключване на вратата (сензор на Хол), сензор за отворена врата.

KDA-LOCK500DZC-II

KDA-LOCK500DZC-II

ЕЛЕКТРОМАГНИТНА БРАВА

 Вид заключване: без захранване нормално отворена (NO)

 Консумация на ток:600mA за 12VAC / 300mA за 24VDC

  Захранване: 12V или 24VDC

Размери: 265x 71x 40

Сила на задържане за електромагнитен / максимален натиск: 500Kg

Тип монтаж: повърхностен 

.

KDA-BOLT150

KDA-BOLT150

ЕЛЕКТРОМАГНИТЕН БОЛТ

 Вид заключване: без захранване нормално отворена (NO)

Консумация на ток: 1400mA/150 mA 

Захранване: 12V DC

Размери: 200x 28 x36

Сила на задържане за електромагнитен / максимален натиск: 160Kg

Тип монтаж: за вграждане

KDA-BU180

KDA-BU180

МОНТАЖНА ПЛАНКА

Монтажна планка  тип U за електромагнитна брава KDA-LOCK180Z-II.  

KDA-BLZ280

МОНТАЖНА ПЛАНКА

Комплект монтажни планки тип Z/L за електромагнитна брава KDA-LOCK280DZC-II


KDA-BLZ500-II

МОНТАЖНА ПЛАНКА

Комплект монтажни планки тип Z/L за електромагнитна брава KDA-LOCK350DZC-II


KDA-BZL500-II

KDA-BZL500-II

МОНТАЖНА ПЛАНКА

Комплект монтажни планки тип Z/L за електромагнитна брава KDA-LOCK500DZC-II 


KDH-EXIT1093

БЕЗКОНТАКТЕН БУТОН ЗА ИЗХОД

 
Вид на контакта: NO / NC / C

Размери: 80 x 32 x 23 mm

Тип монтаж: повърхностен

Работна температура: -20 до 50

Електронно управление (необходимо е захранване): да

Тип: Безконтактен за външен монтаж

Капацитет : 3A / 30VDC

KDH-EXIT1040

KDH-EXIT1040

БУТОН ЗА ИЗХОД

Вид на контакта: NO / C

Размери: 83 x 32 x 25 mm

Тип монтаж: повърхностен

Работна температура: -10 до 55

Електронно управление (необходимо е захранване): да

Тип: бутон

Капацитет : 3A / 36VDC

KDH-EXIT1060

KDH-EXIT1060

БУТОН ЗА ИЗХОД

  Вид на контакта: NO / NC / C

Размери: 85 x 55 x 21 mm

Тип монтаж: повърхностен

Работна температура: 0 до 55

Електронно управление (необходимо е захранване): да

Тип: сензорен, за вътрешен монтаж

Капацитет : 3A / 30VDC

KDH-EXIT1030-P

БУТОН ЗА АВАРИЙНО ИЗЛИЗАНЕ

 

Бутон за авариен изход с два чифта контакти C/NO/NC.

Захранващи блокове

KDH-ZAS12/6/17

KDH-ZAS12/6/17

ЗАХРАНВАЩ БЛОК

Захранващият блок е предназначен за захранване на контролери серия KaDe KS2000 и KS3000.  Той гарантира за непрекъсваемо захранване с постоянен ток 12 V. Резервирано с акумулаторна батерия. В кутията е предвидено място за 12V 18Ah батерия.

Захранващо напрежение: 110V-240 V AC

Консумация на ток: 1.52A@230V AC макс.

Изходно напрежение: 13,5V-13,7V DC

Изходен ток: 5A + 1A за зареждане на батерията

Защита на батерията от пренапрежение: да

APSAAT5

APSAAT5

ЗАХРАНВАЩ БЛОК

Захранващият блок е предназначен за захранване на контролери серия KaDe KS2000 и KS3000. Той гарантира за непрекъсваемо захранване с постоянен ток 12 V. Резервирано с акумулаторна батерия. В кутията е предвидено място за 12V 7Ah батерия.

Захранващо напрежение: 176V-264 V AC

Консумация на ток: 0,45A@230V AC макс.

Изходно напрежение: 9,5V-13,8V DC

Изходен ток: 2A + 0,5 за зареждане на батерията

Защита на батерията от пренапрежение: да

APSAAT4

APSAAT4

ЗАХРАНВАЩ БЛОК​

Захранващият блок е предназначен за захранване на контролери серия KaDe KS2000 и KS3000. Той гарантира за непрекъсваемо захранване с постоянен ток 12 V. Резервирано с акумулаторна батерия. В кутията е предвидено място за 12V 7Ah батерия.

Захранващо напрежение: 176V-264 V AC

Консумация на ток: 0,72A@230V AC макс.

Изходно напрежение: 9,5V-13,8V DC

Изходен ток: 4,5A + 0,5 за зареждане на батерията

Защита на батерията от пренапрежение: да