Абонаментни планове и услуги

Абонаментни планове за обслужване на хотелски брави 


Ангажиментът на Рейтрон към обслужването на клиентите и контрола на качеството може да бъде описан единствено като "променящ правилата". Вярваме, че нашите високи стандарти и дейността ни в сервизното обслужване са основен фактор за решението,  клиентите да избират Рейтрон, както и да ни препоръчват на други.

Ние разбираме, че всеки клиент има индивидуални нужди и различни изисквания за поддръжка, поради което нашето предложение включва три плана за абонаментно обслужване. Всеки клиент може да избере най-подходящият за неговите нужди. 

Изборът на абонаментен план не е задължителен, но платените планове ви предлагат различни предимства. 

Дори и без план за обслужване няма да ви оставим в безизходица: нашата онлайн система за заявки за поддръжка ви гарантира нужното съдействие, като обичайното време за отговор е от 3 до 5 работни дни.


УСЛУГА

​FREE

BASIC

PREMIUM

Срок за реакция при отворен нов случай през сайта raytron.eu
3-5 работни дни
приоритетно обслужване
приоритетно обслужване
24/7 телефонна поддръжкаДистанционна софтуерна поддръжкаОбновяване на софтуера до последна версия
Включено едно посещение на място освен годишната профилактика
Годишна профилактика и смяна на батерии
15% отстъпка от цената на картите
15% отстъпка от цената на резервните части и труд
Направете своят избор и си гарантирайте спокойствието!


Проектиране

Екип от лицензирани проектанти ще ви изготви нужните   проекти, за да изградите вашите системи за сигурност -  пожароизвестяване, видеонаблюдение, интегрирани системи за сигурност и  контрол на достъпа.  Ако пък ви предстои да построите своя нов дом, ние ще ви помогнем да изградите вашият Умен дом, като изготвим проектите за него. 

Много клиенти ни се довериха, доверете се и вие!

Направи запитване

Монтаж на техника за сигурност

Рейтрон има тридесет годишен опит в инсталирането на системи за сигурност и хотелски брави. Нашите сертифицирани техници монтират, тестват и гарантират, че вашата система функционира правилно, за да ви осигури дългогодишна надеждна работа.

Свържи се с нас 

installation security systems
repair

Ремонт на техника 

Обучени сервизни техници ще ремонтират бързо и качествено закупената от нас техника, когато има нужда. Разполагаме на склад с широка гама от резервни части  което ни дава възможност да реагираме в рамките на няколко дни. 

Направи сервизна поръчка