УСТРОЙСТВА ЗА ИЗГРАЖДАНЕ НА УМЕН ДОМ

Вече можете да имате страхотно изглеждаща и надеждна домашна автоматизация, без да се налага да теглите кредит. Не е нужно да сте дипломиран инженер или програмист, за да започнете. Домашната автоматизация е свързана изцяло с ефективност и удобство. 

Устройствата за изграждане на  умен дом, които ще намерите тук са напълно достъпни за всеки и всеки може сам да изгради своята мечтана автоматизация.

Какви са ползите за вас?

Намаляване на разходите

Пестене на енергия, чрез следене и контролиране консумацията на електро енергия

Удобство

Дистанционно и гласово управление. Възможност за създаване на различни сценарии за постигане на максимална автоматизация и ефективност

 

Сигурност

27/7 Пълен контрол на вашият дом. Камери, алармена система, видео звънци- винаги ще сте информирани какво се случва у вас.

Пестене на време

От мобилният си телефон управлявате цялата къща - отваряте на подранили приятели, светвате градинските лампи, включвате климатика и поливната система  всичко това само с едно докосване.

Smile Умни контакти

WiFi контактите позволяват да управлявате всички електроуреди включени в тях от всяка точка в света с помощта на мобилно устройство.


Smile Умно отопление

WiFi и Zigbee продукти, които ще ви помогнат да имате пълен контрол върху радиатори и климатици, като и устройства, които измерват температурата и влажността в помещението.

Smile Умно осветление

Умният дом не е завършен без модерно смарт осветление.  При нас ще намерите - WiFi и Zigbee модули за контрол на осветлението, WiFi сензорни ключове, WiFi смарт LED лента, смарт крушки и още.

Smile Сигурност

Вие може да бъдете спокойни където и да се намирате! Винаги може да проверите, какво се случва пред входната врата или защо се е задействала алармата. Чрез мобилното приложение винаги имате достъп до всичко във вашият Умен дом!

Smart home

Smile Умен двор

Да отвориш гаражната врата без да слизаш в дъжда от колата или да пуснеш поливната система докато си на почивка - това е безценно удобство и ви гарантира спокойствие.

Smile Други умни джаджи

Малки умни модули, с които може да палите лампи, да пускате щорите или завесите и да управлявате много други устройства 

Smile Хъбове

Това е центърът на вашият Умен дом. Тези малки джаджи обединяват много устройства и дават възможност да се управляват от едно място. 

Смарт заключване

Умните заключващи устройства са удобен и ефективен начин да гарантирате сигурността на вашият дом. С помощта на  Bluetooth  или  Wi-Fi  връзка тази модерна технология придава недостижим комфорт и други предимства.

Бърза безплатна доставка за цялата страна за поръчки над 30 лв!

Купете онлайн сега!

Добави в количката

Регистрирай се

Плати

Ние ще изпратим  поръчката веднага