Контрол на достъпа за Airbnb​- смарт електронни брави, смарт ключалка, кутия за ключове с код

Купи онлайн сега

Smat access control

SMILE  H3 BT

Смарт четец за контрол на достъп  със сензорна клавиатура 

SMILE H3 BT, е с метален корпус и има степен защита IP66. Това гарантира, че ще може да работи при тежки атмосферни условия. Защитен е от вода, прах и други външни повреди. SMARTLY H3 BT може да се инсталира самостоятелно, без да е необходимо да има друг контролер. Може да управлява всеки тип електромагнитна брава и бутон за изход. Към него може да се свърже и магнитен контакт.

Генериране на временни, постоянни и еднократни кодове за достъп

Съвместим с Tuya/Smart Life

Smartly BT fingerprint reader

SMILE HF3 BT

Биометричен  четец за контрол на достъп със сензорна клавиатура

SMILE HF3 BT, е иновативен биометричен четец на пръстови отпечатъци за контрол на достъпа. Използването на модерен алгоритъм за отпечатъци е гаранция за надеждност, прецизност и отлична скорост на откриване на съвпадение. Има метален корпус и степен защита IP66. Това гарантира, че ще може да работи при тежки атмосферни условия.

Генериране на временни, постоянни и еднократни кодове за достъп.

Съвместим с Tuya/Smart Life

Smartly WiFI lock2

SMILE WIFI LOCK2

Електронна брава с код, пръстов отпечатък и четец 

SMILE WIFI LOCK2 е електронна брава с пръстов отпечатък, карта и код. Подходяща е за монтаж на безфалцови врати и изисква специфично разпробиване. Захранва се от 4 бр. АА батерии и има механичен ключ за аварийно отваряне. SMARTLY WIFI LOCK2 се монтира бързо и лесно и предлага няколко начина за отключване - с пръстов отпечатък, карта и код. Могат да се генерират временни кодове за достъп, ограничени във времето. Има механичен ключ за аварийно отваряне.

Съвместима с Tuya/Smart Life

Smarly WiFI lock

SMILE WIFI LOCK 

Смарт брава с код, пръстов отпечатък и четец

SMILE WiFi LOCK e електронна брава за безфалцови врати. Изключително елегантна и черно покритие, което придава излъчване за лукс и стил. Поддържа няколко начина за отваряне- пръстов отпечатък, карта и с код, както и дистанционно през приложение на мобилен телефон. Могат да се генерират временни кодове за достъп, ограничени във времето, постоянни и еднократни. Комплекта включва шилда, брава с патрон и 2 ключа. Не включва батерии. За да се монтира бравата е необходимо специфично разпробиване по шаблон.


Открий още продукти за интелигентно заключване и купи онлайн на www.smartisimo.eu

Danalock HomeKIt

DANALOCK V3 HOMEKIT 

HomeKit електронна ключалка

Danalock V3 HomeKit в смарт ключалка, която лесно може да се монтира от вътрешната страна на  вратата и се управлява удобно със смартфон. Подържа протокола Zwave, който и дава възможност да бъде добавена към домашната ви Zwave мрежа и да стане част от вашият умен дом. Може да се  монтира на всяка брава с двупосочен е e вро стандарт секретен патрон. Автоматичното заключване е изключително удобна функция, която се настройва от приложението.

Danalock Zwave

DANALOCK V3 ZWAVE 

Zwave Смарт ключалка

Danalock V3  Zwave е моторизиран заключващ модул, който лесно може да се монтира от вътрешната страна на вратата и се управлява удобно със смартфон. Подържа протокола Zwave, който и дава възможност да бъде добавена към домашната ви Zwave мрежа и да стане част от вашият умен дом. Може да се  монтира на всяка брава с двупосочен е eвро стандарт секретен патрон. Автоматичното заключване е изключително удобна функция, която се настройва от приложението. Вратата ви се заключва след предварително зададено време.


Danalock BT ZB

DANALOCK V3 BТ ZIGBEE

Bluetooth/ZigBee  електронна ключалка

Danalock V3 BT ZB е моторизиран заключващ модул, който лесно може да се монтира от вътрешната страна на вратата и се управлява удобно със смартфон. Подържа протокола Zigbee, който и дава възможност да бъде добавена към домашната ви Zegbee мрежа и да стане част от вашият умен дом. Може да се  монтира на всяка брава с двупосочен е eвро стандарт секретен патрон. Автоматичното заключване е изключително удобна функция, която се настройва от приложението.

Danalock BT

DANALOCK V3 BT 

Bluetooth Смарт ключалка

Danalock V3 BT е смарт ключалка която се монтира от вътрешната страна на вратата и се управлява удобно със смартфон. Съвместима е, с която и да е врата с механичен Евро стандарт секретен патрон. Автоматичното заключване е изключително удобна функция, която се настройва от приложението. Вратата ви се заключва след предварително зададено време, секунди след сте напуснали дома си.

Danabridge

DANABRIDGE V3

WiFi модул

Kомбинацията на Danalock V3 с WiFi модула Danabridge, ви дава възможност да контролирате достъпа и да наблюдавате състоянието на вашата Danalock от всяка точка на света. С Danabridge V3 можете да заключвате, отключвате и наблюдавате вратата си отвсякъде. Насладете се на допълнителното удобство да пускате членове на семейството, приятели и доставчици на домашни услуги - дори когато не сте вкъщи. Danabridge V3 е част от екосистемата на Danalock, използва усъвършенстван метод за криптиране за прехвърляне на данни (AES 256).

Danalock V1 BT

V1 BT

DANALOCK Bluetooth Универсален модул 

С универсален модул Danalock V1 BT можете удобно да контролирате вашите моторизирани гаражни врати или порти през вашия смартфон. Модулът има реле за превключване на без потенциален контакт. Захранващото напрежение може да се изведе за определено време (1-180 секунди) или постоянно.

Dana lock V1BT Zwave

V1 BT & ZWAVE

DANALOCK Bluetooth/ ZWAVE  Универсален модул 

 С универсален модул Danalock V1 BT можете удобно да контролирате вашите автоматизирани гаражни врати или порти през вашия смартфон. Модулът има реле за превключване на без потенциален контакт. Захранващото напрежение може да се изведе за определено време (1-180 секунди) или постоянно. Поддръжката на ZWAVE протокол дава възможност бързо и лесно да го асоциирате с вашият умен дом.

Danalock V3 BT zwave

V3 BТ & ZWAVE

DANALOCK Bluetooth/ ZWAVE  Универсален модул

Модулът има две релета за превключване на без потенциален контакт. Захранващото напрежение може да се изведе за определено време (1-180 секунди) или постоянно. С универсален модул Danalock можете удобно да контролирате вашите моторизирани гаражни врати или порти през вашия смартфон. Наличието на ZWAVE ви дава възможност бързо и лесно да го добавите към вашият умен дом. 

Lockin g30LOCKIN G30

Смарт ключалка комплект с клавиатура за контрол на достъпа

Lockin G30 е DIY интелигентна ключалка, която се монтира изключително лесно на всяка врата. Това е изключително изгоден комплект, който включва три неща: интелигентно заключващо тяло, цифрова клавиатура с пръстов отпечатък и WiFi хъб. G30 може да се монтира на всяка врата със стандартен патрон, който има аварийна функция, за да може да се отключва при необходимост отвън с механичен ключ. Съвместима е с приложенията Tuya/Smart Life. Може да отворите врата по няколко начина: чрез мобилното приложение, с пръстов отпечатък, ПИН код или с мобилен телефон. Чрез приложението имате възможност да издавате различни видове кодове дистанционно: постоянни, еднократни или за определен период от време. Чрез интелигентната ключалка G30в комбинация с Smart Lock Box си осигурявате живот без ключове.

Smart lock box

SMART LOCK BOX

Кутия за   ключове с код

Smart Lock Box ще ви улесни при настаняването на вашите гости. Може да се фиксира за стената или да се закачи като катинар. Поддържа два вида кодове: зададени от потребителят или еднократни краткосрочни. Кодовете генерирани от потребителят могат да бъдат постоянни или ограничени във времето. Има голям вътрешен обем, което дава възможност безпроблемно да се съхраняват няколко ключа. Кутията е проектирана така че да предотврати заклещване, дори когато е препълнена. Изработена е от изключително здрав метал, което я прави издръжлива на при всякакви тежки условия. Съвместима е с приложенията Tuya/Smart Life, чрез които може да генерирате кодове и да осигурите достъп на вашите гости, дори когато сте на почивка.

Danalock adapter

DANALOCK

 Адаптер за монтаж на стандартен патрон

С този адаптер е възможно да се инсталира Danalock на съществуващ секретен патрон, без да е необходимо да се подменя. Затова ви е необходим собствен ключ, който трябва да се отреже и да се постави от вътрешната страна на вратата. Адаптерът е съвместим с всички разпространени секретни патрон с европрофил. Изискването е патронът да стърчи поне на три милиметра от розетката от вътрешната страна на вратата. Това гарантира, че монтажната пластина може да бъде закрепена към патрона. Съществуващият патрон трябва да има аварийна функция: Вратата може да бъде задействана отвън с физически ключ, дори когато от вътрешната страна вече е поставен ключ.

Danalock key

Резервен ключ

за патрони DANALOCK

Ключ (матрица) съвместим с Danalock CY. Дубликатът се прави от ключар на когото освен ключа трябва да предоставите и картата която е в комплект с патрона.

Облекчете работата си и привлечете нови клиенти, като улесните достъпа до вашият имот!